En hyllning till kvinnors välbefinnande

Visste du att problem i intimområdet har påverkat sexlivet för nästan hälften av norska kvinnor? Med sin nya kampanj vill Dr. Greve Phases belysa hur viktigt det är med god intimvård för att främja kvinnors välbefinnande och sexuella hälsa.
Del på facebook

Kvinnor i fokus

Vårt sexliv är en viktig del av både fysisk och psykisk hälsa. Njutning och orgasm frigör en cocktail av hormoner som förbättrar humöret, minskar stress och ger en känsla av tillfredsställelse. Ändå upplever många kvinnor att intima problem hindrar dem från att fullt ut njuta av dessa fördelar. Detta vill Dr. Greve Phases ändra på. Med kampanjen vill vi synliggöra de positiva sidorna av kvinnors kropp och sexualitet samt undanröja några av de hinder som är kopplade till ämnet.

En hyllest til kvinners velvære

Ansiktena i kampanjen

I kampanjen möter vi fyra modiga kvinnor – Leika, Vera, Live och Jasmine – som öppet delar sina tankar om kropp, intimvård och sex. Genom kampanjfilmen får vi en ärlig inblick i sambandet mellan självomsorg och sexuell njutning. Kvinnorna intervjuas, filmas och fotograferas både före och efter orgasm, vilket tydligt visar de positiva effekterna av välbefinnande och njutning på både kropp och sinne.

Bland dessa kvinnor delar Jasmine (26) från Göteborg med sig av hur intimvård ger henne den trygghet hon behöver i vardagen. För Jasmine är det avgörande att känna sig bekväm och fräsch, särskilt när det gäller intimområden. ”När allt är i ordning där nere kan jag verkligen koppla av”, säger hon och understryker hur viktigt det är för henne att kunna njuta av livet utan obehag.

Live (35) från Oslo är passionerat engagerad i kvinnohälsa och att bryta ner stigma. För Live ger orgasm en känsla av mental klarhet och lugn. ”Orgasm är fantastiskt för sinnet. Det ger mig en känsla av ro och klarhet som är ovärdelig” förklarar hon och tillägger att det är viktigt att prioritera välbefinnande och inte låta vanliga problem stå i vägen för denna upplevelse.

 

Upptäck Dr. Greve Phases – intimvård för kvinnor

Dr. Greve Phases är en ny serie med intimvårdsprodukter, särskilt utvecklad för att öka kvinnors välbefinnande. Serien består av parfymfria produkter såsom intimtvätt, intimolja, glidmedel och intimgelé som lugnar och vårdar.

VÅRA PRODUKTER