En hyllest til kvinners velvære

Visste du at nesten halvparten av norske kvinner har underlivsplager som påvirker sexlivet deres? Med sin nye kampanje ønsker Dr. Greve Phases å belyse hvor viktig god intimpleie er for å legge til rette for kvinners velvære og seksuelle helse.
Del på facebook

Kvinner i fokus

Sexlivet vårt er en viktig del av både fysisk og psykisk helse. Nytelse og orgasme utløser en cocktail av hormoner som forbedrer humøret, reduserer stress og gir en følelse av tilfredshet. Likevel opplever mange kvinner at intime plager hindrer dem i å nyte disse fordelene fullt ut. Det ønsker Dr. Greve Phases å gjøre noe med. Med kampanjen ønsker vi å synliggjøre de positive sidene ved kvinners kropp og seksualitet, og fjerne noen av barrierene knyttet til tematikken.

En hyllest til kvinners velvære

Ansiktene i kampanjen

I kampanjen møter vi fire modige kvinner – Leika, Vera, Live og Jasmine – som åpent deler sine tanker om kropp, intimpleie og sex. Gjennom kampanjefilmen får vi et ærlig innblikk i sammenhengen mellom selvpleie og seksuell nytelse. Kvinnene blir intervjuet, filmet og fotografert både før og etter orgasme, noe som tydelig viser den positive effekten av velvære og nytelse på kropp og sinn.

Blant disse kvinnene deler Jasmine (26) fra Göteborg hvordan intimpleie gir henne den nødvendige tryggheten i hverdagen.
For Jasmine er det avgjørende å føle seg komfortabel og fresh, spesielt når det gjelder intime områder. «Når alt er på stell der nede, kan jeg virkelig slappe av,» forteller hun, og understreker hvor viktig det er for henne å kunne nyte livet uten ubehag.

Live (35) fra Oslo, er lidenskapelig opptatt av kvinnehelse og å bryte ned stigmaer. For Live gir orgasme en følelse av mental klarhet og ro. «Orgasme er fantastisk for hodet. Det gir meg en ro og klarhet som er uvurderlig,» forklarer hun, og legger til at det er viktig å prioritere velvære og ikke la vanlige plager stå i veien for denne opplevelsen.

 

Oppdag Dr. Greve Phases – intimpleie for kvinner

Dr. Greve Phases er en ny serie med intimpleie, spesielt utviklet for å øke kvinners velbehag. Serien består av parfymefrie produkter som intimvask, intimolje, glidemiddel og intimgelé som beroliger og pleier.

VÅRE PRODUKTER